Om oss

DSCF2969_1700x700

this is art!!

this is art!! tar fram limiterade utgåvor av konstverk. Vårt fokus ligger på att ge ut giclée fine art prints i kraftigt limiterade upplagor men vi kommer även ge ut unika konstverk. Vår ambition är också att ge ut andra saker såsom exempelvis böcker, skivor, marmelad, vin och klädkollektioner.

Just nu gillar vi speciellt mycket konstnärer med den gemensamma nämnaren att de alla råkar ha etablerat sig i Malmö. Några har flyttat eller är på väg ifrån Malmö men det var i Malmö allt började.

I detta första släpp har vi tagit fram fem giclée fine art prints, ett fotografi, ett originalverk och poesi i form av tryck på en T-shirt. Vi skickar gärna det till dig men det går även att hämta på Stora Nygatan 4/Galleri Ping-Pong. Se kontakt för öppettider.

“Vi vill driva thisisart!! som det coolaste skivbolag. Jag tänker då t ex på bolag som Creation, Postcard och inte minst Sarah Records där man på förhand visste att den kommande skivan skulle vara fantastisk. Vi vill bara släppa bra grejer“. Joakim Ödlund

“Det är kul att kunna erbjuda högkvalitativ konst till ett mycket bra pris”. Gert-Olle Göransson.

Har du gjort ett grymt klädesplagg, fantastiskt kaffe eller minst en bra låt så kontakta gärna oss. this is art!! är Joakim Ödlund och Gert-Olle Göransson.